marți, 13 decembrie 2011

ANGAJAT G4S CASH SOLUTIONS ROMANIA SA SINUCUS LA BRASOV

Marti dimineata, trupul fara suflare al unui agent de paza de la G4S Cash Solutions din Brasov a fost gasit in sediul societatii. Principala ipoteza a anchetatorilor este ca barbatul s-a sinucis.

Un agent de pază de 49 de ani, angajat al firmei G4S din Braşov, care se ocupa cu transportul de valori, s-a împuşcat marţi în cap, în toaleta societăţii.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, comisarul şef Liviu Naghi, a declarat pentru Agerpres că incidentul s-a petrecut în jurul orei 7,30, imediat după ce bărbatul a intrat în tură.

Potrivit sursei citate, acesta a luat pistolul marca Makarov pe care avea dreptul să-l poarte în timpul serviciului şi s-a împuşcat în zona tâmplei.

„Colegii lui care serveau cafeaua în momentul respectiv au auzit împuşcătura şi s-au deplasat la faţa locului, dar era deja mort. Lucra la firma respectivă din anul 2008 şi era cu toate testele specifice acestui gen de activităţi la zi. Nu a lăsat niciun bilet de adio. Neoficial, din spusele colegilor, agentul de pază era supărat că unul dintre copii plecase în străinătate la lucru”, a precizat comisarul-şef Liviu Naghi.

Agentul de pază era căsătorit şi avea doi copii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu